ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκλήρωση Ρητορικών Αγώνων 2012

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ρητορικοί αγώνες του σχολείου μας Θεμιστοκλής και συγκεκριμένα ανάμεσα στα παιδιά της Β Λυκείου.
 

Οι αγώνες αφορούσαν στον προτρεπτικό και στον αυθόρμητο λόγο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την προσπάθεια των παιδιών να εκφράσουν τόσο την "θέση" όσο και την "αντίθεση" στο θέμα που διαπραγματεύονταν.
Οι κριτές σε όλη την παραπάνω διαδικασία ήταν η κυρία Ντέρου Κική, η κυρία Μιχαλίτση Πηνελόπη, η κυρία Πανούση Κέλυ και ο κύριος Καρατάσιος Τάσος. Με υποδειγματική αντικειμενικότητα άκουσαν τους λόγους των παιδιών και έκριναν ανάλογα.

Οι συμμετέχοντες ήταν οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά.

Γιοβανίδη Φαίη, Κανδηλιώτη Νικολέτα, Λεοντή Κατερίνα, Μακρυγιαννάκης Περίανδρος, Ματακούλιας Θεόφραστος, Νίκα Εριφύλη, Παπαδοπούλου Ελευθερία, Σκυβαλάκης Γιώργος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στις 17 / 2 / 2012 όπου και θα γίνει η απονομή τόσο των αναμνηστικών επαίνων συμμετοχής, όσο και των τριών πρώτων βραβείων.

Επιδίωξη των αγώνων ήταν τα παιδιά να εθιστούν στην προσπάθεια χρήσης επιχειρημάτων και στην παρουσίασή τους στα πλαίσια ομιλίας. Με βάση αυτό τον στόχο θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και να ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Υπεύθυνος Καθηγητής
Καρατάσιος Τάσος
Κοινωνιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου