ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Απονομή Βραβείων των Ρητορικών Αγώνων

Σήμερα στις 17 Φεβρουαρίου 2012 στο σχολείο μας "Θεμιστοκλής" έγινε η απονομή των βραβείων στους μαθητές που έλαβαν μέρος στους Ρητορικούς Αγώνες 2012.
 Στα πλαίσια του μαθήματος Δίκαιο και Πολιτική διενεργήθηκαν ρητορικοί αγώνες που έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τα παιδιά της Β Λυκείου στην ενασχόλησή τους με τον λόγο.
Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα παρακάτω.

Στην κατηγορία του Αυθόρμητου Λόγου τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε θέματα τα οποία τους δόθηκαν από τους κριτές και τα οποία προετοίμασαν για μόλις ένα λεπτό. Η παρουσίαση των θεμάτων στους αγώνες είχε μέγιστη διάρκεια τρία λεπτά. Οι κριτές των αγώνων ήταν η κυρία Ντέρου Κική, η κυρία Μιχαλίτση Πηνελόπη η κυρία Πανούση Κέλλυ και ο κύριος Καρατάσιος Τάσος

Νικητές ήταν οι παρακάτω

1η Θέση Εριφίλη Νίκα
2η Θέση Γιοβανίδη Φαίη
3η Θέση Μακρυγιαννάκης Περίανδρος - Κανδηλιώτη Νικολέτα


Στην κατηγορία του Προτρεπτικού Λόγου τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε θέματα τα οποία είχαν τα ίδια επιλέξει και προετοιμάσει. Τα θέματα αυτά παρουσιάστηκαν στους αγώνες με μέγιστη διάρκεια τα έξι λεπτά.Οι κριτές των αγώνων ήταν η κυρία Ντέρου Κική, η κυρία Μιχαλίτση Πηνελόπη η κυρία Πανούση Κέλλυ και ο κύριος Καρατάσιος Τάσος

Νικητές ήταν οι παρακάτω
 
1η Θέση Σκυβαλάκης Γιώργος
2η Θέση Παπαδοπούλου Ελευθερία
3η Θέση Λεοντή Κατερίνα - Ματακούλιας Θεόφραστος

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που διαγωνίστηκαν κλήθηκαν να αναπτύξουν τόσο την "Θέση" ενός θέματος όσο και την "Αντίθεση". Σκοπός αυτού ήταν μέσα από την ενσυναίσθηση να σκεφτούν με ένα διπλό τρόπο ο οποίος είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Ενα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά μας!!

Ο Λυκειάρχης κύριος Ανδρέας Αντωνόπουλος και ο υπεύθυνος καθηγητής κύριος Τάσος Καρατάσιος κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείωνΤα παιδιά που διαγωνίστηκαν στους αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια για την διάθεση και την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου